- 60% PÅ ALT UDSALG FRATRÆKKES VED KASSEN - 60% PÅ ALT UDSALG FRATRÆKKES VED KASSEN • 1-3 DAGES LEVERING

Min kurv (0)

RETURNERING

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har modtaget ordren. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du kan bestille returseddel og pakkelabel til din returpakke her. Hvis du køber returlabel igennem os bliver din pakke sendt retur til os med DAO denne service koster 39,00 DKK

Retursedlen skal udfyldes og vedlægges i returpakken, så vi kan identificere din pakke, når vi modtager den.

Pakkelabelen udskriver du på en alm. A4-printer. Pakkelabelen skal klistres fast på pakken, uden at tapen går ud over stregkoderne. Når det er gjort, så er pakken klar til at blive afleveret på et posthus, en postbutik eller i en pakkeboks.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Husk at få en kvittering for indlevering af pakken.

Returadresse:

By Bille K

Lærkehaven 11

2980 Kokkedal

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik.

Ved spørgsmål kontakt venligst kundeservice på: info@bybillek.dk